Ratnici nisu imali lako vrijeme u finalu ove godine. Dosad su slijedili Raptors 2-1, što je premašilo naša očekivanja. Jer prošle godine, prije no što je Lebron James nosio Los Angeles Lakers dres, oni su osvojili finale NBA 4-0. Rezultat je bio frustrirajuæi za Jamesa, koji je dao sve od sebe.

U prvoj utakmici prošlogodišnjeg NBA finala James je igrao jako dobro. Imao je 51 bod, osam skokova i osam asistencija, ali su Cavalieri izgubili utakmicu. Isto tako, Stephen Curry jučer je imao 47 bodova, osam skokova i osam asistencija u utakmici 3. finala, ali je njegov nastup još uvijek zasjenio Toronto Raptors dres. Raptorsi su odigrali utakmicu 123-109. Nakon ove igre, mislim da je Curry napokon osjetio Jamesovu frustraciju u prošlogodišnjem finalu. Njihovi najbolji napori nisu donijeli dobre rezultate.

Dok su se Durant i Thompson ozlijedili, Warriorsi se gotovo potpuno oslanjaju na Curryja. Kao rezultat toga, on je izoliran. Bio je očajan za podrškom u napadu. Iduća igra Durant i Thompson moraju se vratiti.

Leave a Reply