Dirk Nowitzki’s nba dresovi postali su najbolji prodavači. NBA je napravila nekoliko poteza kako bi mu odala počast, uključujući i kršenje pravila i pozvala ga da sudjeluje u ovoj sezoni. U ponedjeljak mu je Clippersin trener Doc Rivers platio posebnu počast.

Počast je došao u Clippersu na gostujuću utakmicu protiv Mavericksa. Kada je preostalo 9,4 sekunde, ekipa Riversa je povela sa 121-112. Bila je to očita pobjeda za Klipsere, a Mavericksi su odustali od borbe. Međutim, Rivers je u ovom trenutku nazvao timeout. Svi igrači na obje strane bili su zbunjeni, uključujući i veterana u Dirk Nowitzki dres. Zatim je Rivers otišla do zapisničkog stola i rekla mikrofonu: “Počastimo ga! Jedan od najvećih ikada! Dirk Nowitzki!” Gomila je odgovorila minutu-dugo stojećim ovacijama.

Nowitzki je bio toliko dirnut posebnim danom. Rekao je u svom intervjuu nakon utakmice, “u početku sam bio zbunjen timeoutom. Nisam znao što smjera. Onda je zgrabio mikrofon i razgovarao s publikom. Wow, to je bio emotivan trenutak. Doista zahvalan. “

Leave a Reply